top of page

Wenkbrauwen

Met permanente make-up kunnen wij je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken of de wenkbrauw zelfs liften. Kortom, wij kunnen je wenkbrauw een andere vorm geven. Ook kun je eventuele littekentjes camoufleren en kun je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer mooi maken.

                                        Phibrows Techniek

 

Microblading is een semi-permanente make-up techniek voor het modelleren van de wenkbrauwen. Microblading is een “haartjes” techniek , doormiddel van kleine krasjes in de opperlaag van de huid te maken en hier pigment aan toe te voegen . Bij microblading pigmenteren wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes achter elkaar op een rij geplaatst. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Het eindresultaat? Natuurlijk opgevulde wenkbrauwen.

Phibrows

 

In de salon wordt er uitsluitend gewerkt met de producten en materialen van PhiBrows. Phibrows is een wereldwijd erkend academie op het gebied van PMU. De pigmenten zijn erkend en vrij van radicalen en ijzer.

Meer informatie over PhiBrows? Ga dan naar: www.phibrows.com

Microblading

7083fb_fcd098c64ed34617b1aeb8ab5652539a_
Photo_1559319523393_mr1587463485512.jpg
Photo_1586673596811.jpg

 

Powderbrows is de meest vernieuwende techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met een pen voorzien van een ultradun naaldje, worden er minuscule stippeltjes/pixels in de huid gepigmenteerd. Dit is de perfecte behandeling om je wenkbrauwen op te vullen én een zacht poeder effect te geven!

Powderbrows

Combobrows

Bij combobrows pigmenteren we fijne wenkbrauwhaartjes binnen een naturelle wenkbrauwvorm voor een hyperrealistisch resultaat. Door de combinatie van microblading met wat microshading bereiken we een 3D-effect en powderbrows. Deze techniek is supermooi als je weinig of zelf geen eigen wenkbrauwhaartjes hebt. 

result_1584032325911_edited.jpg

Voorzorg

30 dagen voor de behandeling wordt het volgende behandelingen afgeraden;

– botox en fillers
– fruit of milk acids peeling
– laser behandelingen
– chemische peeling
– overmatig blootstelling aan uv a & uv b

• 24 uur voor de behandeling geen alcohol drinken

• 24 uur voor de behandeling geen koffie, redbull, groene thee drinken

• 24 uur voor de behandeling geen drugs gebruiken

• 24 uur voor de behandeling geen bloedverdunners gebruiken (in overleg met uw arts)

• 24 uur voor de behandeling geen aspirine, naproxen of ibuprofen slikken

• geen Corticosteroïden crème of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de pigmentatie

Nazorg

De eerste stap in het genezingsproces:
U mag 30-60 minuten na het ondergaan van een microblading behandeling, de wenkbrauwen voorzichtig reinigen met een PhiWipe zonder de huid uit te rekken. U mag doorgaan met reinigen van de huid totdat u geen sporen meer van pigment op het doekje ziet.


Nadat de huid is gereinigd, mag u de voorgeschreven crème aan brengen.

Gedurende de volgende 6 dagen is het reinigen van de wenkbrauwen wordt gedaan met vochtige watten, dit wordt 2 keer per dag herhalen en de crème (SkinCandy) aan te brengen. De wenkbrauwen moeten droog blijven tijdens het wassen van het gezicht en douchen.

Vermijd tijdens de eerste 7 dagen alle crèmes (behalve speciale aftercare crèmes), vermijd het aanbrengen van make up (foundation) in de buurt van de wenkbrauwen. Vermijd oefeningen die overmatige transpiratie veroorzaken (of bescherm de permanente makeup met Sun&Sweat creme), sauna´s, zwembaden, stoombaden en gezichtsbehandeling.

Raak de permanente make-up na de behandeling zo min mogelijk aan met de handen. Wanneer dit toch noodzakelijk is was ze dan eerst grondig.

Het is heel belangrijk dat je niet krabt aan behandelde huid. De korstjes moeten er vanzelf afvallen. Smeer desnoods de wenkbrauwen in met de meegegeven crème, hierdoor neemt de jeuk vaak af.

Vermijd in de eerste 30 dagen
– zonnen
– zonnebanken
– licht (laser) therapie (zoals, fraxel laser, IPL)
– chemische peelings
– (fruitzuur) peelings
– microdermabrasie
– crème met groeifactoren

Gebruik een zonnbrandcreme indien u naar buiten gaat, maar let op wenkbrauwen pas na de 7e dag. (eerder mag wel met de speciale aftercare crème sun&sweat, verkrijgbaar in de salon.)

Het gebruik van antibiotica en hormonale behandelingen kunnen invloed hebben op de houdbaarheid van het pigment (sneller vervagen).

Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de behandelde plek(ken).

Alle eerste behandelingen worden na 6 weken na behandeld tot perfectie. Dan is dezelfde nazorg weer van toepassing.

Voorbeelden

 • Doet het pijn?
  Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij onze verdovingscrème zult u amper iets voelen en word de pijn tot een minimum beperkt.
 • Hoe lang blijft semi permanente make-up zitten?
  De semi permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dat komt door de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van Uv-licht. Over het algemeen blijft het een tot drie jaar zitten en is verschillend van persoon tot persoon. De houdbaarheid van de behandeling kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent en lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren. Zeer vette huid: tot 6 maanden voor de volgende bijwerking. Vette tot normale huid: 6-14 maanden voor de volgende bijwerking. Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden voor de volgende bijwerking.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 2 uur tot 2 1/2 uur.
 • Is het eindresultaat meteen zichtbaar?
  Neen, de eerste week zal de pigmentatie merkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van ongeveer 2 tot 3 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn de kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.
 • Wat houdt de nazorg in?
  De eerste week na de behandeling kan het zijn dat de kleur nog te donker is, hierdoor zien de wenkbrauwen misschien “zwaar” uit. Dit trekt echter na een paar dagen bij. Binnen twee maanden verwelkomen wij je ook graag in onze PMU studio voor een tweede behandeling waarbij wij het resultaat bekijken en de puntjes op de i zetten zodat je het optimale resultaat bereikt.
bottom of page