top of page

Eyeliner

Het creëren van een eyeliner is de makkelijkste manier om uw ogen een mooie uitstraling te geven. Wilt u alleen een lijntje boven of liever boven en onder de ogen, de keus is aan u. Subtiel en natuurlijk of breder met wing voor een meer dramtisch effect. Alles is mogelijk, en wij adviseren u graag.

Voor de eyeliner wordt eerst tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en daarna opbouwend naar een wat bredere eyeliner. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Bij wimperintensifiëring (infralash) wordt de aangebrachte pigmentatie zo dun gedaan dat het pigment enkel tussen de wimpers blijft.  Dit is bijvoorbeeld een mooie oplossing als je normaliter geen eyeliner draagt, maar er toch niet zo 'kaal' uit wilt zien zonder mascara.

Er is keuze uit verschillende soorten technieken:

 

Soorten technieken

 • Deepliner (Infralash): Deze eyeliner wordt in de wimperlijn gezet waardoor de wimperrand versterkt en het visueel lijkt alsof u vollere en dikkere wimpers heeft. De deepliner is ideaal voor dames die niet gewend zijn veel make-up aan te brengen en graag een zeer natuurlijk en frisse look willen verkrijgen.

 • Eyeliner: De klassieke eyeliner is de meest uitgesproken versie. Hierbij wordt de eyeliner langs de wimperrand dikker en opvallender aangebracht en eventueel fijn afgewerkt met liftend effect.

 • Design Eyeliner: Een design line, ook wel advanced eyeliner, is een iets vollere en dikker aangezette eyeliner. Deze liner staat iets buiten het oog.

 • Onder liner: Een heel subtiel en zacht lijntje bij de wimpperand onder het oog.

Voorbeelden

 • Doet het pijn?
  Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij onze verdovingscrème zult u amper iets voelen en word de pijn tot een minimum beperkt.
 • Hoe lang blijft semi permanente make-up zitten?
  De semi permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dat komt door de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van Uv-licht. Over het algemeen blijft het een tot drie jaar zitten en is verschillend van persoon tot persoon. De houdbaarheid van de behandeling kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent en lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren. Zeer vette huid: tot 6 maanden voor de volgende bijwerking. Vette tot normale huid: 6-14 maanden voor de volgende bijwerking. Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden voor de volgende bijwerking.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 2 uur tot 2 1/2 uur.
 • Is het eindresultaat meteen zichtbaar?
  Neen, de eerste week zal de pigmentatie merkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van ongeveer 2 tot 3 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn de kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.
 • Wat houdt de nazorg in?
  De eerste week na de behandeling kan het zijn dat de kleur nog te donker is, hierdoor zien de wenkbrauwen misschien “zwaar” uit. Dit trekt echter na een paar dagen bij. Binnen twee maanden verwelkomen wij je ook graag in onze PMU studio voor een tweede behandeling waarbij wij het resultaat bekijken en de puntjes op de i zetten zodat je het optimale resultaat bereikt.
bottom of page