top of page

Eyeliner

Het creëren van een eyeliner is de makkelijkste manier om uw ogen een mooie uitstraling te geven. Wilt u alleen een lijntje boven of liever boven en onder de ogen, de keus is aan u. Subtiel en natuurlijk of breder met wing voor een meer dramtisch effect. Alles is mogelijk, en wij adviseren u graag.

Voor de eyeliner wordt eerst tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en daarna opbouwend naar een wat bredere eyeliner. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Bij wimperintensifiëring (infralash) wordt de aangebrachte pigmentatie zo dun gedaan dat het pigment enkel tussen de wimpers blijft.  Dit is bijvoorbeeld een mooie oplossing als je normaliter geen eyeliner draagt, maar er toch niet zo 'kaal' uit wilt zien zonder mascara.

Er is keuze uit verschillende soorten technieken:

 

Soorten technieken

  • Deepliner (Infralash): Deze eyeliner wordt in de wimperlijn gezet waardoor de wimperrand versterkt en het visueel lijkt alsof u vollere en dikkere wimpers heeft. De deepliner is ideaal voor dames die niet gewend zijn veel make-up aan te brengen en graag een zeer natuurlijk en frisse look willen verkrijgen.

  • Eyeliner: De klassieke eyeliner is de meest uitgesproken versie. Hierbij wordt de eyeliner langs de wimperrand dikker en opvallender aangebracht en eventueel fijn afgewerkt met liftend effect.

  • Design Eyeliner: Een design line, ook wel advanced eyeliner, is een iets vollere en dikker aangezette eyeliner. Deze liner staat iets buiten het oog.

  • Onder liner: Een heel subtiel en zacht lijntje bij de wimpperand onder het oog.

Voorbeelden

bottom of page