top of page

Lippigmentatie

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven, uitdrukking van het gezicht, eten, zoenen, spreken. Daarom willen we dit niet alleen koesteren, maar ook zo mooi mogelijk maken! En dit kan met semi permanente lippigmentatie.

Lippen kunnen met permanente make up mooi strak belijnd worden. Deze techniek, soms genoemd lippen tatoeëren, biedt ook de mogelijkheid de lippen wat voller te doen lijken. De semi permanente full lips zijn geschikt voor jong en oud. De lippen kunnen geheel ingekleurd worden met permanente make up, zodat men geen lipstick of hoogstens nog een lipgloss hoeft te gebruiken.

Voor wie zijn PMU lippen geschikt?

Permanente lipliner en Full Lips is ideaal voor iedereen die veelvuldig lipstick draagt en wellicht ook niet helemaal tevreden is over de huidige vorm van de lippen. Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen dan een boost met Full Lips permanente make-up of een strakke omlijning van permanente lipliner.

Permanente lipliner kan ingezet worden ter correctie, maar eveneens voor het gemak wanneer je toch elke dag lipstick op doet. Met permanente lipliner kun je de mond tekenen en mooi gevormde lippen naar jouw wens creëren, lippen die optisch beter ogen.

Soorten technieken

  • Lipblush : Met deze techniek wordt het pigment 'gepoederd' in de huid. De lippen worden heel egaal gepoederd waardoor de lippen kunnen worden voorzien van een mooie kleur zonder dat deze te hard over komt.

  • Full lips : Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen!

Voorbeelden

bottom of page