top of page

Algemene Voorwaarden

  1. Een voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen de 6 maanden gebruiken indien je minimaal 48u op voorhand je afspraak annuleert. Laat je niet op tijd iets weten? Dan ben je je voorschot kwijt.

  2. Een voorschot dient meteen betaald te worden bij het maken van je afspraak. Wanneer ik geen voorschot ontvangen heb 72u na het maken van je afspraak, vervalt deze. Ik heb de toestemming om een bewijs van betaling/overschrijving te vragen om je afspraak te kunnen bevestigen.

  3. Lees de voor- & na-verzorging van je gewenste behandeling goed voor je een afspraak maakt. Deze vind je terug bij de info over deze behandeling op mijn website. Als de afspraak niet kan doorgaan door een foutieve voor-verzorging, ben je je voorschot kwijt.

  4. Indien je te laat gaat komen, gelieve mij dit dan te laten weten. Ben je 15 minuten te laat? Dan is het helaas niet meer haalbaar om de behandeling nog uit te voeren en verlies je je voorschot. Vertrek dus op tijd.

  5. Voor de permanente make-up behandelingen is het heel belangrijk dat wanneer je een nieuwe afspraak maakt, je ook meteen de afspraak voor de gratis bijwerking na 5-8 weken maakt. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Indien je dit niet op tijd doet & er daardoor geen plaats meer is binnen deze periode, vervalt de gratis bijwerking.

  6. Indien je ergens anders SPMU hebt laten plaatsen is het heel belangrijk dat je mij hier eerst foto’s en video’s van doorstuurt. Wanneer je dit niet doet en ik tijdens de afspraak merk dat het niet mogelijk is om er over te werken, dan verlies je je voorschot.

  7. De jaarlijkse bijwerkingen voor de semi-permanente make-up behandelingen zijn enkel geldig wanneer je de SPMU bij mij in het salon hebt laten uitvoeren. Als dit niet zo is, boek het dan dus niet in want dan verander ik het naar de nieuwe prijs.

bottom of page